top of page

Comunitate

Construim o comunitate bazată pe corectitudine, durabilitate și conexiuni autentice. Călătoria noastră depășește aroma rafinată a vaniliei noastre premium, se extinde până în inima Papua Noua Guinee, unde partenerii noștri dedicați, Ezekiel Laubalia și Murray Olowa, conduc comunitatea de producători locali de vanilie.

 

Angajamentul nostru față de comerțul echitabil și durabilitate

Pășiți într-o lume în care fiecare achiziție devine un catalizator pentru o schimbare pozitivă. Afișăm cu mândrie eticheta Papua Noua Guinee. Un angajament pentru agricultura durabilă și pentru a oferi un venit constant și substanțial pentru producătorii locali, care sunt coloana vertebrală a industriei noastre.

 

Sărbătorim diversitatea cu branding incluziv

Experimentați bogata diversitate culturală a Papua Noua Guinee prin imaginile noastre reînnoite ale produselor. Am ales să prezentăm diferite femei din comunitate, evidențiind conexiunile personale dintre tine, clientul nostru valoros și fermierii care cultivă vanilia noastră rafinată. Această incluziune este un tribut adus persoanelor care contribuie la produsele noastre și reflectă dedicarea noastră.

 

Cuvinte de la partenerii noștri, Ezekiel Laubalia și Murray Olowa

 

„Suntem încântați să îi avem ca parteneri pe Vanilla Republic care nu numai că au îmbrățișat cultura noastră, ci au devenit o familie. Căldura și implicarea autentică afișate de echipa lor sunt cu adevărat lăudabile. Acum ne adresăm unul altuia ca „brothers,” ștergând dimensiunea fizică care ne separă și recunoscând legătura mai profundă pe care o împărtășim.”

 

Alăturați-vă nouă pentru a face o diferență

 

Comunitatea noastră este despre conexiuni. Pe măsură ce explorați produsele noastre, promoțiile și conținutul captivant din rețelele sociale,  deveniți parte a unei mișcări care promovează corectitudinea, sustenabilitatea și dezvoltarea comunității.

Rămâneți la curent cu campaniile noastre de conștientizare, evenimentele și promoțiile speciale. Conectează-te cu noi pe rețelele sociale, împărtășește-ți experiențele și fii parte din călătoria noastră către o lume mai bună și mai dreaptă.

 

Vă mulțumim că faceți parte din comunitatea Vanilla Republic. Împreună, facem din vanilie mai mult decât o aromă; o facem schimbare pozitivă.

bottom of page