top of page

Pastai de Vanilie Tahitensis

Transforma-ti deserturile in opere de arta cu pastai de vanilie Tahitensis de la Vanilla Republic - ingrediente premium pentru patiserie!

Pastai de vanilie Tahitensis, un tezaur ascuns in Polinezia Franceza, reprezinta o combinatie perfecta de traditie, calitate si aroma intensa.

Cu o umiditate de 30-35%, aceste pastai de vanilie Tahitensis sunt suple si bogate in aroma. Umiditatea lor ridicata asigura o extractie eficienta a semintelor parfumate si intensifica gustul preparatelor culinare.

Cu o lungime impresionanta de 13-20 cm, aceste pastai de vanilie Tahitensis sunt ideale atat pentru retete elaborate, cat si pentru infuzii sau deserturi. Dimensiunea lor ofera flexibilitate in utilizare si un plus de eleganta vizuala.

Valabilitate Durabila

Fiecare pastaie Tahitensis este recoltata si procesata manual, garantand o calitate exceptionala. Metoda atenta de uscare si maturare pastreaza aroma autentica si textura moale a pastailor.

Aceste ingrediente - Pastai de vanilie Tahitensis isi mentin prospetimea si aroma timp de pana la 2 ani, daca sunt stocate corespunzator. Aceasta le face o alegere practica si durabila pentru orice bucatarie.

Pastaile Tahitensis aduc in orice bucatarie aroma imbatatoare a Polineziei, transformand fiecare reteta intr-un festin pentru simturi. Alegeti pastaile de vanilie Tahitensis pentru a adauga o nota de lux si creativitate culinara in preparatele voastre.

Vanilie Tahitensis

bottom of page